ua
20.03.2017

ГРА КОНТРАСТІВ. Тренди сезону в колекції Femestage весна-літо 2017

Легкі тканини та масивні силуети, структурний крій та деструктивні фасони, ефектні принти та лаконічний дизайн, ретро-шик та ультрасучасність - модою правлять контрасти. За перебігом гри протилежностей невпинно стежить польський бренд. Колекція Femestage весна-літо 2017 – гід подіумними трендами.

Лейтмотив тенденцій - деконструкція відобразилася на блузах, джемперах, куртках та регланах. Асиметричні зрізи, деструктивні фасони, вільні силуети із трапецієподібним подолом або розширеною лінією плечей - у моделях все гармонує із фантасмагорією міста та урбаністичними ландшафтами. У гіперобсязі проявив себе оверсайз: сорочки та кардигани немов підібрані не за розміром.

Частини моделей торкнувся актуальний вікторіанський стиль: спідниці, сукні, сорочки та блейзери прикрашені каскадами драпіровок, жакардовим мереживом, бантами та плетіннями. Рукава-волани і bishop, коміри-стійки і виточки також цитують епоху королеви Вікторії стібок у стібок.

Ультрамодний спорт-шик та естетика athleisure знайшли втілення у світшотах, топах, худі та куртках. Вільні футболки і реглани практичні, при цьому виглядають ефектно: моделі майстерно декоровані сюрреалістичними аплікаціями та графічними малюнками.

Ретро-мотиви та технологізм, велика кількість контрастів та різноманітність стилістики - при всій багатогранності колекція Femestage весна-літо 2017 робить ставку на універсальність. Гармонійно поєднуючись один із одним, моделі складають продумані образи - все, щоб дівчата, підбираючи вбрання з волі випадку та настрою, виглядали бездоганно.

ГРА КОНТРАСТІВ. Тренди сезону в колекції Femestage весна-літо 2017