ua
21.08.2019

Дню Знань присвячується…

31 серпня, начало свята о 15:00

Наближається ЕРА відкриттів або ЕВРИКА у кожен дім!   

 

Партнери проекту:

Видавництво "Ранок" - лідер вітчизняного ринку навчальної, методичної та дитячої літератури. Засноване Віктором Кругловим в 1997 році.

Ранок - це:

 

Школа "Ранок" - це нестандартна школа повного дня з власною системою навчання, в яку входить STEM-освіту. «Ранок» - перша школа в Харкові кожен клас якою обладнаний інтерактивною панеллю EdPro.Особливість школи в тому, що в ній поєднується сучасне обладнання і позитивна домашня атмосфера. Учні школи «Ранок» вивчають робототехніку, програмування на Python і С ++ і фінансову грамотність. Англійська мова викладається за підручниками Cambridge University Press, а за підсумком навчального року діти здають Кембриджські іспити і проходять літню мовну практику в Великобританії.

 

ANDRE TAN - магазин стильного і вишуканою брендового одягу та аксесуарів від відомого українського дизайнера Андре Тана, який створює одяг для чоловіків, жінок і дітей.Головний принцип бренду ANDRE TAN - стильна і комфортна дизайнерський одяг за доступною ціною. Співробітники магазину є професійними стилістами і знаходять індивідуальний підхід до найвибагливішим покупцям.

ANDRE TAN - одяг, яка приносить удачу! Приходь і перевіряй на собі.

Новий формат для Харкова - сімейний дизайнерський магазин - ТЦ «Аве Плаза», 3 поверх.

 

Ресторан МАКДОНАЛЬДЗ - наш найвірніший друг і найсмачніший партнер наших проектів! Впевнені, так думають практично всі юні гості нашого центру.

 

Bunny Studdy – Bunny Studdy - клуб розвитку і вивчення іноземних мов для дорослих  та  дітей від 3 років. Наші викладачі використовують сучасний підхід до навчання, адаптований під потреби студентів. У Bunny Studdy вас чекають: цікаві інтерактивні заняття, затишна тепла атмосфера, майстер-класи, лекції з психології та багато іншого для вас і ваших діток.

Чекаємо на вас  за адресою : м. Харків,  вул. Дерев’янко, 12 ( ст.м. «23-е серпня). конт. тел. (096)  596 -27-99

Дню Знань присвячується…