ua
22.11.2018

Зимовий розпродаж у KSD AURUM

Вже ось-ось прийде найочікуваніше і найяскравіше свято - Новий рік. Згідно з традиціями, його варто відзначати з розмахом, щоб наступний рік був успішним. Бій курантів, посмішки близьких, шампанське і, звичайно, подарунки створюють радісну новорічну атмосферу і приємні спогади на довгі роки.

Для того, щоб зустріти Новий рік яскраво і незабутньо, а також скоротити очікування свята, займіться підготовкою свого святкового образу і подарунків близьким вже зараз.
Ювелірні прикраси - завжди бажаний, статусний і вражаючий подарунок, який підходить і чоловікам, і жінкам будь-якого віку. Саме такі цінні подарунки зберігають спогади про найкращі моменти нашого життя і про людей, які їх подарували. Різноманітність ювелірної краси дає можливість знайти ідеальну прикрасу для кожного.

Який би формат новорічної ночі ви не обрали: затишна домашня атмосфера або грандіозна вечірка, ваш look повинен бути святковим. Доповніть своє новорічне вбрання ювелірними прикрасами - вони зроблять ваш образ більш урочистим і шикарним, саме таким, як потрібно для незабутнього свята.

Для того, щоб процес покупки подарунків близьким і вибір прикрас для урочистого образу став не тільки приємним, але і вигідним, ми підготували для вас спеціальний асортимент золотих прикрас за дуже вигідною ціною - 990 грн/г. Пропозиція діє з 15.11.18 р. до 15.01.19 р.

Обирайте золоті прикраси за неймовірно привабливою ціною в мережі магазинів KSD AURUM, і Новий рік 2019 принесе вам і вашим близьким незабутні емоції та враження від чудових подарунків.

Чекаємо на вас у магазині KSD AURUM у ТЦ «Аве Плаза» на 1 поверсі.

Деталі акції на сайті: aurum.in.ua

Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах:

www.facebook.com/ksdaurum/
www.instagram.com/ksd_aurum_jewelry

Зимовий розпродаж у KSD AURUM