ua
28.10.2016

"Фотозустріч" #ятаквижухарьков

В рамках соціального проекту "Я так бачу Харків" пройде "фотозустріч" #ятаквижухарьков.

Кожен з нас хоч раз в житті фотографував когось або щось і кожен бачить цей світ по-своєму! І щоб подивитися на те, як бачать місто харків'яни і гості міста в Харкові було започатковано флешмоб під назвою «Я так бачу Харків».

ℹ 
Суть якого наступна: під знімком ставиться хештег #ятаквижухарьков, викладається знімок з цим тегом в будь-яку із соц. мереж (інстаграм, фейсбук, вконтакте), таким чином городяни покажуть своє бачення Харкова через об'єктив фотоапарата або ж гаджета. На сьогодні вже є понад 650 фотографій в інстаграмі з тегом #ятаквижухарьков. Кращі роботи будуть роздруковані.

Протягом усього дня можна пограти в настільні ігри, знайти нові знайомства, і найголовніше - обмінятися своїми знімками з іншими однодумцями, для цього достатньо принести свій знімок, а натомість можна забрати ту роботу, яка сподобалася. Будуть запрошені відомі фотографи міста, в свою чергу вони поділяться своїми знаннями з учасниками. Та й просто, добре провести своє дозвілля.

На розвороті можна залишити своє побажання майбутньому власникові фотографії. 

Взяти участь у флешмобі може як любитель, так і професійний фотограф. Також усі охочі можуть прийти і подивитися на роботи учасників і принести свій знімок.

Місце: ТОЦ "Ave Plaza", FLUID Trattoria, 3-ій поверх.
Дата: 6 листопад
Початок: з 12.00 до 20.00
Вхід: безкоштовно
Зустріч в вк: https://vk.com/i_see_kharkov

Спільнота робіт: https://vk.com/i_see_kh 

Акаунт події в інстаграм: https://www.instagram.com/i_see_kh/

Інфо Партнери: https://vk.com/successful_kharkov https://vk.com/vgorode_kh https://vk.com/kharkov057ua