ua
07.12.2016

Новорічна акція від Style Avenue

Ми раді повідомити Вам приємну новину - у всіх фірмових бутиках України починається новорічна акція # STYLEAVENUE_ДАРІТПОДАРКІ_ua.

Кожен день до 8 січня 2017 року всі наші покупці отримують разом з покупкою цінні, стильні і вигідні подарунки від Європейського Ювелірного Дому Style Avenue!

При покупці на будь-яку суму в цей період ми даруємо Вам презент-пакет з новим фірмовим календарем, барвистими буклетами з новинками і чарівними історіями про прикраси Style Avenue, подарункові сертифікати та купони на знижки від наших Партнерів, а також приємне новорічне частування.

Якщо розмір Вашої одноразової покупки (сума одного чека) в період акції становить суму понад 5.000 грн, то ми даруємо Вам додатково ще і стильну косметичку Style Avenye, а також повертаємо гроші в розмірі 10% від суми покупки *

Наші магазини відкриті щодня і подарунки вже приготовані в кожному з них, приходьте швидше, щоб зробити свій кращий вибір, а також отримати свої новорічні сюрпризи від Style Avenue. Адреси та телефони по посиланню - http://style-avenue.cz/ua/magaziny/

* На кожні повні 5.000 грн в одному чеку покупець під час акції отримує по 1 грошового сертифікату номіналом 500 грн, який володіє наступними можливостями:

- Сертифікат діє в якості оплати прикрас з 09.01.2017 по 15.02.2017;
- Приймається в оплату прикрас в будь-якому бутіку Style Avenue того міста в Україні, де він був виданий Покупцеві;
- Сертифікат не підлягає обміну на грошовий еквівалент повністю або частково;
- Сертифікат при оплаті виключає дію будь-яких інших акцій, знижок по клубній картці, інших спеціальних цінових і інших пропозицій;
- При оплаті товару сертифікати можуть підсумовуватися без обмеження;
- Покупцем може вноситися доплата грошовими коштами, але в разі, якщо вартість товару менше вартості сертифікату (тов), різниця не повертається і згоряє.

Подробиці - у консультантів Вашого бутика.

Новорічна акція від Style Avenue