ua
29.11.2016

СЯЙВО НОЧІ

СЯЙВО НОЧІ

Новорічна колекція польського бренда Femestage

Наближається пора, коли відблиски вогників відображаються в засніжених вулицях, вітрини магазинів рясніють декораціями, запах хвої та мандаринів розбурхує фантазію - заповітні зимові свята зовсім скоро. Польський бренд Femestage представляє новорічну капсульну колекцію, яка покликана зробити кожну дівчину королевою!

Щоб рік видався вдалим, його потрібно зустріти в кольоровій гамі покровителя, а саме – у вогняних відтінках. У новій капсулі Femestage представлено безліч блискучого та елегантного вбрання для найголовнішої ночі року.

Красномовні, у буквальному сенсі, сукні зі спідницею сонце-кльош виграшно підкреслять лінію декольте, а відкрита спина з елегантними бретелями зробить образ кокетливим. Маленьке чорне плаття, актуальне завжди і всюди, з подачі креативного директора бренда Єви Мінге оживає за рахунок незвичайних фактур та декору: розшите мереживом, із контрастним білим оздобленням на комірі й рукавах та пікантно оголеною спиною. Уже котрий рік не виходить із моди яскравий сяючий лук - сукня із золотих паєток автоматично зробить володарку зіркою вечора. За рахунок класичного крою та спокусливого декору модель виглядає стильно, ефектно та святково! Талію й витончену лінію стегон підкреслить фактурне синє плаття, а стильне оздоблення на шиї зробить його повноцінним образом, якому не потрібні додаткові аксесуари.

Тонко відчуваючи потреби клієнток, Femestagе додали до новорічної колекції блузи та светри елегантного чорного кольору, вони виглядають жіночно і сексуально: з відкритою спиною, ажурним акцентом на рукавах та гіпюровими вставками. Їх можна поєднувати з улюбленою спідницею, брюками або джинсами, відчуваючи себе при цьому комфортно та святково!

Новорічна колекція Femestage - це найкраще рішення для зимових свят!

Femestage- польський бренд жіночого одягу, заснований талановитим дизайнером Євою Мінге. Багаторічний досвід роботи з провідними Домами моди та команда професіоналів, пристрасно відданих своїй справі, дозволяють Єві Мінге створювати зручний і стильний одяг для сучасних жінок, які шукають елегантність в повсякденних образах. Для колекцій бренду характерні гармонійне поєднання модних трендів та класики, оригінальний крій, функціональний дизайн та матеріали виняткової якості. www.femestage.com

 

Магазини Femestage в Україні:

 

 

м. Житомир, ТРЦ "Глобал UA", вул. Київська, 77.

м. Запоріжжя, ТЦ "Аврора", пр-т Соборний, 83/85.

м. Київ, ТРЦ SkyMall, пр-т Генерала Ватутіна, 2-Т.

м. Київ, ТРЦ "Аладдін", вул. Михайла Гришка, 3А.

м. Кропивницький, ТРК Plazma, вул. 50 років Жовтня, 22Б.

м. Львів, ТЦ Forum Lviv, вул. Під Дубом, 7б.

 м. Миколаїв, ТРЦ City Center, пр-т. Центральний, 98.

м. Одеса, ТЦ "Європа", вул. Дерибасівська, 21.

м. Одеса, ТРЦ City Center, пр-т. Маршала Жукова, 2.

м. Рівне, ТЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА", вул. Короленка, 1. 

м. Суми, ТРЦ "Мануфактура", вул. Харківська, 2.

м. Харків, ТРЦ "Караван", вул. Героїв Праці, 7. 

м. Харьков, ТОЦ Ave Plaza, вул. Сумська, 10.

 

Інтернет-магазин: www.sirop-shop.com.ua

СЯЙВО НОЧІ