ua
19.09.2019

Прямуйте до зірок разом із «Будинок іграшок»!

До 1000 товарів зі знижками до -40%.

Навчальний рік почався, але це не привід прощатися з улюбленими іграшками. Адже це те, що викликає радість та щастя в очах дітвори, дозволяє їм розслабитися та провести час у своє задоволення. Як правило, іграшки ще й розвивають дитину!

Ми завжди раді робити діток щасливішими, тому оголошуємо велику акцію! Близько 1000 іграшок зі знижками до -40%! В акції беруть участь іграшки на будь-який смак для дітей різного віку.

Скористайтеся можливістю купити іграшку за привабливою ціною та подарувати дитині калейдоскоп яскравих емоцій. Переконані, це того справді варте!

 

*Акція «Алея зірок» діє в період з 19.09.2019 до 14.10.2019 в усіх магазинах мережі «Будинок іграшок» на території України, зокрема в інтернет-магазині bi.ua.

Під фразою «до мінус 40%» мається на увазі розмір знижки в діапазоні від 13% до 60%. Розмір знижки на конкретний товар в рамках акції «Алея зірок» визначається Організатором/Виконавцем самостійно у встановленому діапазоні. Усі ціни вказані у гривні, включаючи усі знижки та ПДВ.

Знижки на зазначені товари не підсумовуються з іншими акціями, що діють в мережі магазинів «Будинок іграшок» або на сайті bi.ua, а також зі знижкою, що передбачена Карткою постійного клієнта.

Якщо знижка складає неціле число, то вона округлюється в більший/менший бік згідно з математичними правилами.

Кількість акційних товарів обмежена.

Організатор/Виконавець акції не несе відповідальності за друкарські помилки та залишає за собою право на зміну умов акції.

Зовнішній вигляд товару може відрізнятися від зображеного на рекламному матеріалі.

Прямуйте до зірок разом із «Будинок іграшок»!