ua
01.03.2016

Підсумки проекту «ІМЕНИННИЙ ПИРІГ АВЕ ПЛАЗА»

27 лютого в торговельному у центрі АВЕ ПЛАЗА завершилася акція «1000 грн. і не один приз!», яка проходила у лютому в рамках святкування 4-го Дня Народження торговельного центру. В акції взяло участь 278 осіб, які зареєстрували свої лютневі  покупки у  магазинах ТОЦ АВЕ ПЛАЗА (на суму від 1000 грн і більше) і взяли участь у розіграші головного призу – сертифікату на 5000 грн. для шопінгу в магазинах АВЕ ПЛАЗА. Переможцем розіграшу став КАРЦЕВ ОЛЕГ ВАЛЕРІЙОВИЧ.

Свято залучило  багато гостей і друзів центру. Програма заходу передбачала різноманітні конкурси, вікторини, призи від магазинів-партнерів свята, роботу святкової  фотозони (на 1-му поверсі центру), частування іменинним пирогом (фуд-корт 2-го поверху), проведення майстер-класів (на 3-му поверсі центру) і на завершення свята  – концерт київського гурту LAFESTA music project  (фуд-корт 4-го поверху).

Шановні друзі! Якщо ви не встигли забрати свої фотографії  з фотозони, ви можете звернутися за ними в керуючу компанію (частину надрукованих фотографій передали в офіс керуючої компанії, 4-й поверх, офісна частина центру).

УСІМ ВДЯЧНІ ЗА УЧАСТЬ У СВЯТІ!  ЗАВЖДИ РАДІ ЗУСТРІЧІ З ВАМИ !!!

Підсумки проекту «ІМЕНИННИЙ ПИРІГ АВЕ ПЛАЗА»