ua
02.12.2016

Новорічна благодійна акція «Бути добру!»

10—30 грудня

Новий рік і підготовка до нього - це чарівний час . З дитинства ми віримо в Діда Мороза і у виконання найзаповітніших бажань в новорічні дні. Дорослішаючи, ми продовжуємо вірити, що саме в цей Новий рік станеться диво. Але навіть не думаємо про те, що і самі можемо творити чудеса - радуючи дітей, піклуючись про рідних, підтримуючи близьких.

Головна радість від приготувань до новорічних свят - прикраса новорічної ялинки всією сім'єю. Ніщо так не зближує, як спільна радість і спільна добра справа.

Давайте прикрасимо новорічну ялинку разом!

В рамках новорічної благодійної акції «Бути добру!» Торговий центр AVE PLAZA випустив тираж оригінальних новорічних іграшок, всі кошти від продажу яких будуть перераховані на потреби маленьких пацієнтів онкологічного відділення Харківської обласної дитячої клінічної лікарні №1.

                      Купи новорічну іграшку - підтримай хворих дітей!

Ви можете взяти участь в спільному прикрашанні новорічної ялинки в торговому центрі AVE PLAZA, прикрасити свій будинок, купити іграшку як новорічний подарунок рідним, друзям або колегам.

                              Маленьке добро породжує велику надію!

Купуючи нашу новорічну іграшку, ви підтримаєте дітей - пацієнтів онкологічного відділення ОДКБ №1. Ваша підтримка стане ланкою в ланцюжку добрих справ і чудес, які допомагають хлопчикам і дівчатам, які опинилися в біді.

Бути добру!

Кожен день, з 10 по 30 грудня, з 12:00 до 20:00, в торговому центрі AVE PLAZA, біля панорамного ліфта, промоутер - представник проекту - буде продавати наші новорічні іграшки.

        Купити акційну новорічну іграшку ви можете за 25 грн.

30 грудня, о 17:00, в торговому центрі AVE PLAZA відбудеться новорічне свято, на якому будуть підведені підсумки акції. На свято ми запрошуємо гостей центру, постійних відвідувачів і всіх, хто брав участь в акції, представників Благодійного фонду «Турбота», волонтерів онкологічного відділення і дітей, які боролися або продовжують боротися з хворобою.

 

Якщо ви захочете в приватному порядку підтримати хворих дітей, ви можете зробити це, перерахувавши кошти на рахунок партнера акції - Благодійного фонду «Турбота»:

Банківські реквізити БФ «ТУРБОТА»:

р/с 26008011041284

ОКПО банку 00039019

МФО 300023

в ПАТ "Укрсоцбанк" в м.Києві

ОКПО отримувача 38631345

Голова правління БФ «Турбота» - Олена Єрьоміна, 050-546- 92-60

Більше інформації про потреби онкологічного відділення ОДКБ №1 (вул. Клочківська, 337-а) і його маленьких пацієнтів ви можете отримати у волонтера онкологічного відділення Тетяни Косолапової, 097-454-26-13.

                         

Маленьке добро породжує велику надію! Бути добру!

Новорічна благодійна акція «Бути добру!»