ua
15.01.2016

Шкільний турнір від дитячого центру «КОНСТРУКТОР» та ТРЦ «АВЕ ПЛАЗА»

(068) 879 37 29

vk.com/ave_konstruktor

15 січня 2016 року стартував самий захоплюючий і самий інтелектуальний турнір серед школярів міста Харкова, ініційований дитячим розважальним центром «КОНСТРУКТОР» і ТРЦ «АВЕ ПЛАЗА»!

Протягом турніру команди очікують 3 захоплюючих етапи, які включають в себе цікаві завдання під час творчого конструювання, захоплюючі питання на логіку, а також незвичайні випробування від нашого партнера - технічної студії «Винахідник».

Крім насиченої тритижневої конкурсної програми, учасників чекають яскраві і, без сумніву, талановиті постановки від продюсерського центру «Про-Діти Час», що з легкістю зробить з кожної дитини справжню зірку!

Також всі команди будуть заохочені приємними сюрпризами і від інших партнерів, таких як Всеукраїнська мережа фітнес-клубів «МАЛІБУ», видавництво «Ранок», Харківський культурно-оздоровчий комплекс «НЕМО», а також Британська лінгвістична академія та Британський мовний табір «Celyn ABC табір», які виступають головними партнерами в організації конкурсу « Грай, твори і перемагай з «Конструктором».

Ми бажаємо всім командам успіху, бойового духу і гарного настрою!

Вже з повною упевненістю можна сказати, що на нас чекає захоплюючий баттл серед найрозумніших і найкмітливіших!

Церемонія нагородження та закриття турніру відбудеться 30 січня 2016 за адресою вул. Сумська 10, ТРЦ «АВЕ ПЛАЗА», РЦ «КОНСТРУКТОР» (3 поверх).

Запрошуємо всіх бажаючих підтримати свою команду!

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ДИТЯЧИЙ ЦЕНТР «КОНСТРУКТОР»

Шкільний турнір від дитячого центру «КОНСТРУКТОР» та ТРЦ «АВЕ ПЛАЗА»