ua
20.12.2018

Новорічні подарунки від KSD AURUM

Обираєте цінні і вражаючі подарунки до Нового року для найдорожчих вам людей? Тоді приходьте в магазини KSD AURUM, адже у нас ви знайдете неперевершені подарунки для кожного, а також отримаєте особливий подарунок від нашої мережі.

Даруйте ювелірні прикраси близьким і отримаєте в подарунок талісман 2019 року - чарівного срібного поросятка, який є символом достатку, врожайності і удачі. Цю милу срібну прикрасу ви можете подарувати близьким або залишити собі, щоб протягом всього наступного року воно приносило вам велику удачу, фінансовий достаток і благополуччя у всіх сферах, а також безперечно викликало розчулення у всіх оточуючих.

Купуйте вишукані ювелірні прикраси на суму від 2 000 грн в період з 14.12.18 по 7.01.19 і отримаєте в подарунок від мережі KSD AURUM срібний підвіс у вигляді символу 2019 року.

Згідно з китайським календарем символом 2019 року стане жовта земляна свиня. У східній культурі цей веселий талісман символізує родючість, гостинність, успіх і процвітання. За традицією залучити прихильність символу року допоможуть фігурки з його зображенням. Саме тому щороку в наших будинках з'являються іграшки, статуетки, прикраси та інші предмети із зображенням тварин, які панують в прийдешньому році.

Купуйте подарунки близьким в мережі KSD AURUM, отримуйте в подарунок підвіс в формі символу прийдешнього року і нехай всі ваші бажання збудуться!

Чекаємо на вас у магазині KSDAURUM у ТЦ «Аве Плаза» на 1 поверсі.

Деталі акції на сайті: aurum.in.ua

Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах:

 www.facebook.com/ksdaurum/

www.instagram.com/ksd_aurum_jewelry 

Новорічні подарунки від KSD AURUM